Νήσοι Σολομώντα

Δείτε καταχωρήσεις

Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Νήσοι Σολομώντα

Ακίνητο προς πώληση στα Νησιά Σολομώντος

Τα Νησιά Σολομώντος είναι ένα έθνος που αποτελείται από εκατοντάδες νησιά στο Νότιο Ειρηνικό. Πολλοί ιστότοποι συνδέονται με τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το Guadalcanal είναι μια επαρχία και ένα από τα μεγαλύτερα νησιά του αρχιπελάγους: εδώ είναι το μνημείο αφιερωμένο στους Αμερικανούς στρατιώτες που πέθαναν στον πόλεμο. Το Guadalcanal στεγάζει επίσης την πρωτεύουσα του έθνους, Honiara.

Αν θέλετε να μετακινήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στα Νησιά Σολομώντος, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι αποτελούμενο από 992 νησιά, τα Νησιά Σολομώντος είναι το τρίτο μεγαλύτερο αρχιπέλαγος στον Νότιο Ειρηνικό. Τα Νησιά Σολομώντος βρίσκονται βορειοανατολικά της Αυστραλίας. Η πρωτεύουσα της Χονιάρα βρίσκεται στο Γκουανταλκανάλ, το μεγαλύτερο νησί, με περισσότερους από 30.000 κατοίκους. Οι άλλες κύριες πόλεις είναι οι Gizo, Auki και Kirakira. Η χώρα είναι Βρετανική Κοινοπολιτεία.

 

Δεν είναι εύκολο να βρεις ένα ακίνητο προς πώληση στα Νησιά Σολομώντος, επειδή πάνω από το 90% των νησιωτών είναι μελανησιακές εθνοτικές ομάδες, αλλά υπήρχε έντονος και πικρός ανταγωνισμός μεταξύ του Isatabus του Guadalcanal και των μεταναστών που προέρχονταν από το γειτονικό νησί. Οι μάχες ξέσπασαν το 1998, αλλά το 2000, η ​​Αυστραλία παρενέβη για την αποκατάσταση του νόμου και της τάξης.

 

Η σύγκρουση στη γη είναι η κύρια αιτία των πολιτικών αναταραχών. Η γη είναι ένα σημαντικό πρόβλημα και αναπόσπαστο μέρος του τρόπου ζωής των νησιωτών του Σολομώντα. Οι νησιώτες διστάζουν να παρέχουν γη για μη παραδοσιακές οικονομικές δεσμεύσεις, και αυτό έχει οδηγήσει σε συνεχείς διαφωνίες σχετικά με την ιδιοκτησία γης. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του πολιτισμού του Νήσου Σολομώντος είναι ότι οι άνθρωποι του έχουν ισχυρή προσκόλληση στη γη τους.

 

Αν θέλετε να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στα Νησιά Σολομώντος, περίπου το 95% της γης στα Νησιά Σολομώντος ανήκει σε αυτόχθονες πληθυσμούς, φυλές ή γενεές. Αυτά τα κοινόχρηστα εδάφη μπορούν να ενοικιαστούν από την κυβέρνηση ως πράκτορες. Οι όροι της μίσθωσης μπορούν να φτάσουν έως και 75 χρόνια για ιδιωτική εμπορική χρήση. Αυτό όμως δεν εγγυάται ότι αποκτάται εύκολα δικαίωμα ενοικίασης. Συχνά προκύπτουν αξιώσεις συγκρούσεων στο ίδιο οικόπεδο και μπορούν να οδηγήσουν σε διαφορές, επιβραδύνοντας την επιχειρηματική διαδικασία και αυξάνοντας το κόστος.

Ενώ υπάρχουν πολλά μέρη που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε να μεταβείτε και να αναζητήσετε ένα ακίνητο προς πώληση στα Νησιά Σολομώντος, μερικές από τις κορυφές που πρέπει να λάβετε υπόψη θα είναι οι Uepi, Ghizo Island ή Honiara. Το Uepi και το Ghizo είναι λίγο τουριστικά αλλά δεν είναι υπερβολικά συνωστισμένα. Η Χανιάρα δεν είναι τουριστική περιοχή, ακόμη και αν έχει πολύ μεγάλο πληθυσμό περίπου 57.000 κατοίκων. Ως πόλη με τον μεγαλύτερο πληθυσμό των Νήσων Σολομώντος, είναι επίσης μια γραφική πόλη όπου οι άνθρωποι είναι ήσυχοι και τείνουν να διατηρούνται. Μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να συνηθίσετε την ηρεμία της περιοχής, αλλά αν προτιμάτε να μείνετε μακριά από την παραδοσιακή ζωή, πιθανότατα θα βρείτε το ιδανικό μέρος για να ζήσετε και να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στα Νησιά του Σολομώντος. Το Uepi είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τις καταδύσεις καθώς έχει μια όμορφη φυσική λιμνοθάλασσα και το νησί Ghizo είναι ένα πολύ όμορφο νησί. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο των Νήσων Σολομώντος.

2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB